Οι μπανάνες F.lli Orsero υποστηρίζουν το 1o Olympic Village Run!!

Ανακοινώσεις

 Η Οργανωτική Επιτροπή ένωσε τις δυνάμεις, με την εταιρεία BELLA FRUTA, η οποία θα παρέχει τις υπέροχες μπανάνες της F.lli Orsero

Παρούσα η F.lli Orsero και οι δρομείς θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν τις γευστικές και υψηλής διατροφικής αξίας μπανάνες της, μετά τον τερματισμό τους.

Οι συμμετέχοντες δρομείς, μετά την επίπονη προσπάθεια τους και την εξάντληση τους, θα έχουν  την ευκαιρία να αναπληρώσουν φυσικά τις δυνάμεις τους.

F.lli Orsero – BELLA FRUTTA

 Η εταιρία Bella Frutta , κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής υψηλής ποιότητας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα, με το Brand F.lli Orsero , βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των αθλητών.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Bella Frutta αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην περιοχή των Βαλκανίων.

Τόσο η σύγχρονη δομή της εταιρείας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

 Η μέρα της διοργάνωσης πλησιάζει και να θυμίσουμε για άλλη μια φορά για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.

Κατά την διαδικασία εγγραφής οι δρομείς επέλεγαν το σημείο παραλαβής που τους εξυπηρετούσε, που αναφέρετε και στο απαντητικό email που λάμβαναν.

Η παραλαβή και από τα 3 σημεία – καταστήματα θα μπορεί να πραγματοποιείται το προσεχές Σάββατο 08 Οκτωβρίου και ώρες 11:00 – 18:00.

Κατ΄ εξαίρεση και μόνο μετά από συνεννόηση με την διοργάνωση, θα μπορούν να παραλάβουν δρομείς προερχόμενοι από μακρινούς προορισμούς.

Οι γραμματείες παραλαβής:

  • Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού (Δυτικό Κλειστό Γυμναστήριο)
  • ΚατάστημαRUNDOME |  Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76
  • ΚατάστημαCosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433

 

Δεν θα πραγματοποιηθούν εγγραφές την ημέρα της διοργάνωσης.

Το 1ο Olympic Village Run αποτελεί διοργάνωση και θα υλοποιηθεί από την MYSPORTEVENT με συνδιοργανωτή το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού και σκοπό έχει να ξανασυστήσει στην αθλητική οικογένεια το μοναδικό αυτό αθλητικό συγκρότημα, το οποίο αναβιώνει μετά από τις ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την ίδρυση του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Μην χάσεις την ευκαιρία να τρέξεις στην νέα δρομική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, στους πρόποδες της Πάρνηθας, πέριξ και εντός των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.olympicvillagerun.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/olympicvillagerun

Instagram: https://www.instagram.com/olympicvillagerun

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Olympic Village Run!!  Ένας αγώνας με Ολυμπιακή ιστορία!!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Tags :

Ανακοινώσεις

Μοιράσου το :