Το 1o Olympic Village Run σύστησε ξανά το ΕΑΠΚ Ολυμπιακού Χωριού

Ανακοινώσεις

Την Κυριακή 09 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διοργάνωση τρεξίματος 1o Olympic Village Run στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού.

Σκοπός της διοργάνωσης, τον οποίο πέτυχε και με το παραπάνω, ήταν να συστήσει ξανά τους χώρους και τις εγκαταστάσεις στο ευρύ κοινό, που παρέμεναν ανενεργά για πολλά χρόνια, ύστερα από την τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Εκτός του προαναφερθέντος στόχου που επετεύχθη, η διοργάνωση πήρε άριστα οργανωτικά αλλά και συμμετοχικά. Περίπου 200 αθλητές στάθηκαν στην εκκίνηση που δόθηκε εντός του σταδίου και συμμετείχαν στις τρεις διαφορετικές αποστάσεις.

Οι νικητές:

Στα 3χλμ

Άνδρες

3019       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

3014       ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ

3001       ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΑΠΑΤΣΑΚΩΝΑΣ

Γυναίκες

3020       ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

3023       ΘΑΛΕΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

3011       ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΠΕΛΗ

Στα 5,5χλμ

Άνδρες

5012       ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

5019       ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΔΗΣ

5031       Stavros Psomopoulos

Γυναίκες

5013       Ιωαννα Δημητροπούλου

5018       ΦΑΙΗ ΚΑΡΒΕΛΑ

5005       Korina Katsani

Στα 10,5χλμ

Άνδρες

10033    ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

10014    MARINOS GEORGALIS

10011    Δημήτρης  Ζουρνατζιδης

Γυναίκες

10015    despoilena gkeka

10050    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

10052    ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΡΙΛΑ

Η διοργάνωση ουσιαστικά ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου, όπου λειτούργησαν οι 3 γραμματείες παραλαβής. Να ευχαριστήσουμε το εξειδικευμένο νέο δρομικό κατάστημα RUNDOME – Μητροπόλεως 76, στο κέντρο της Αθήνας. Το Κατάστημα Cosmos Sport στην Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433. Η Τρίτη γραμματεία λειτούργησε στην έδρα της διοργάνωσης, στο Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού (Δυτικό Κλειστό Γυμναστήριο).

Ελάχιστοι μόνο δρομείς παράλαβαν το πακέτο συμμετοχής τους, λόγω προσέλευσης από μακρινούς προορισμούς.

Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία στη διοργάνωση είχαν οι Χορηγοί και Υποστηρικτές, με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών.

Να ευχαριστήσουμε της εταιρεία BELLA FRUTA που παρείχε τις υπέροχες και θρεπτικές και πάντα γευστικές μπανάνες F.lli Orsero.

 Την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για τις παγωμένες FIX Άνευ, που ξεδίψασαν και τόνωσαν ιδανικά τους καταπονημένους δρομείς, μετά την προσπάθειά τους.

Tο φυσικοθεραπευτήριο Physio Apokatastasis, τον κύριο Ηλία Τόλο Φυσικοθεραπευτή, Χειροθεραπευτή, MSc, που ήταν  παρών την ημέρα της διοργάνωσης, που παρείχε εθελοντικά υπηρεσίες αθλητικής αποκατάστασης – αποθεραπείας (τεχνικές αποθεραπείας μετά τον αγώνα, όπως διαλείπουσα πρεσσοθεραπεία, διατάσεις κ.ά.). Πολλοί δρομείς μετρήθηκαν για την αξιολόγηση ανάγκης κατασκευής ορθοτικών συσκευών έσω υποδήματος (πέλματα-πάτοι παπουτσιών).

Την Ambulance-Orthopedisi που ήταν παρούσα κατά την διάρκεια της διοργάνωσης με πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο και διασώστες φροντίζοντας για την ομαλή έκβασή της.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας www.irunmag.gr και www.sportevent.gr που ταξίδεψαν το 1ο Olympic Village Run.

Την ημέρα της διοργάνωσης είχαμε τη χαρά να παρευρίσκετε το Παράρτημα Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συνεπικουρούμενο από το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ενημερώνοντας και εγγράφοντας εθελοντές δότες μυελού των οστών. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Παραρτήματος Κύριο Καζανά Παναγιώτη για την παρουσία του στην διοργάνωση.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην Ο.ΔΙ.Κ (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων) για την πολυπληθή παρουσία της και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε, όπως επίσης τους αγαπητούς ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την πολύτιμη βοήθειά τους. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΟΛΥΜΠΙΑ, ΙΩΑΝΝΗ, ΑΝΝΑ, ΜΕΝΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΕ, ΜΥΡΤΩ, ΛΑΜΠΡΙΝΑ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ, FLORIN, ΔΙΟΝΥΣΗ ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!!

Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού Κύριο Πέτρο Γαλάνη, για την άριστη συνεργασία και Συνδιοργάνωση, όπως επίσης για τις συντονισμένες κινήσεις του, που σκοπό έχουν την αναβίωση των χώρων του Αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σύντομα ελπίζουμε θα ανακοινωθεί η ημερομηνία τους επόμενου Olympic Village Run με περισσότερες δράσεις και εκπλήξεις.

Το 1ο Olympic Village Run αποτέλεσε διοργάνωση και υλοποιήθηκε από την MYSPORTEVENT με συνδιοργανωτή το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού και σκοπό είχε να ξανασυστήσει στην αθλητική οικογένεια το μοναδικό αυτό αθλητικό συγκρότημα, το οποίο αναβιώνει μετά από τις ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την ίδρυση του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.olympicvillagerun.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/olympicvillagerun

Instagram: https://www.instagram.com/olympicvillagerun

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Olympic Village Run!!  Ένας αγώνας με Ολυμπιακή ιστορία!!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Tags :

Ανακοινώσεις

Μοιράσου το :