Το Physio Apokatastasis υποστηρίζει το 1o Olympic Village Run!

Ανακοινώσεις

Την προσεχή Κυριακή 09 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Olympic Village Run, πέριξ και εντός των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού.

Η Οργανωτική Επιτροπή στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες δρομείς, ένωσε τις δυνάμεις της με το φυσικοθεραπευτήριο Physio Apokatastasis, που θα είναι παρών την ημέρα της διοργάνωσης.

Το φυσικοθεραπευτήριο Physio Apokatastasis θα παράσχει εθελοντικά υπηρεσίες αθλητικής αποκατάστασης-αποθεραπείας (τεχνικές αποθεραπείας μετά τον αγώνα, όπως διαλείπουσα πρεσσοθεραπεία, διατάσεις κ.ά.), πρώτες βοήθειες, αντιμετώπιση τραυματισμών και μετρήσεις για την αξιολόγηση ανάγκης κατασκευής ορθοτικών συσκευών έσω υποδήματος (πέλματα-πάτοι παπουτσιών).

Physio Apokatastasis

 Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του φυσικοθεραπευτηρίου Physio Apokatastasis περιλαμβάνουν την αθλητική φυσικοθεραπεία (αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων), την νευρομυοσκελετική φυσικοθεραπεία (αποκατάσταση σε νευρομυοσκελετικά προβλήματα και επώδυνα σύνδρομα), την νευρολογική φυσικοθεραπεία (αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων και διαταραχών), την φυσικοθεραπεία κατ’οίκον, την αθλητική αποκατάσταση-αποθεραπεία (τεχνικές αποθεραπείας μετά την προπόνηση ή την αθλητική δραστηριότητα), την αθλητική μάλαξη, την αξιολόγηση τρεξίματος-ανάλυση κίνησης (ανάλυση της τεχνικής τρεξίματος ή της αθλητικής κίνησης και συμβουλές για την διόρθωση τυχόν εμβιομηχανικών παρεκκλίσεων), την εμβιομηχανική αξιολόγηση-εμβιομηχανικές μετρήσεις, την διαμόρφωση-κατασκευή εξατομικευμένων ορθοτικών συσκευών έσω υποδήματος (πέλματα-πάτοι παπουτσιών για καθημερινή ή αθλητική δραστηριότητα) και την φυσικοθεραπευτική υποστήριξη-κάλυψη αγώνων και συλλόγων-ομάδων (παροχή πρώτων βοηθειών, αντιμετώπιση τραυματισμών και τεχνικές αποθεραπείας-αποκατάστασης).

Η μέρα της διοργάνωσης πλησιάζει και να θυμίσουμε για άλλη μια φορά για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.

Κατά την διαδικασία εγγραφής οι δρομείς επέλεγαν το σημείο παραλαβής που τους εξυπηρετούσε, που αναφέρετε και στο απαντητικό email που λάμβαναν.

Η παραλαβή και από τα 3 σημεία – καταστήματα θα μπορεί να πραγματοποιείται το προσεχές Σάββατο 08 Οκτωβρίου και ώρες 11:00 – 18:00.

Κατ΄ εξαίρεση και μόνο μετά από συνεννόηση με την διοργάνωση, θα μπορούν να παραλάβουν δρομείς προερχόμενοι από μακρινούς προορισμούς.

Οι γραμματείες παραλαβής:

  • Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού (Δυτικό Κλειστό Γυμναστήριο)
  • ΚατάστημαRUNDOME |  Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76
  • ΚατάστημαCosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433

Δεν θα πραγματοποιηθούν εγγραφές την ημέρα της διοργάνωσης.

Το 1ο Olympic Village Run αποτελεί διοργάνωση και θα υλοποιηθεί από την MYSPORTEVENT με συνδιοργανωτή το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού και σκοπό έχει να ξανασυστήσει στην αθλητική οικογένεια το μοναδικό αυτό αθλητικό συγκρότημα, το οποίο αναβιώνει μετά από τις ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την ίδρυση του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Μην χάσεις την ευκαιρία να τρέξεις στην νέα δρομική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, στους πρόποδες της Πάρνηθας, πέριξ και εντός των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.olympicvillagerun.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/olympicvillagerun

Instagram: https://www.instagram.com/olympicvillagerun

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Olympic Village Run!!  Ένας αγώνας με Ολυμπιακή ιστορία!!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Tags :

Ανακοινώσεις

Μοιράσου το :